Ср, 2024-04-24, 03:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
Експортну стратегію розробить МЕРТ України
Інші останні Економічні новини

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) розпочало роботу над створенням національної експортної стратегії.

Про це у четвер 6 серпня йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Міністерство економічного розвитку і торгівлі України зазначає, що існує потреба в перебудові існуючого підходу до політики зовнішньої торгівлі і визначення нових пріоритетів. Ці зміни вимагають нової нормативної та інституційної бази, яка буде включати стратегічне планування відносин з окремими країнами та регіонами світу", - йдеться в повідомленні.

Розробити стратегію допоможе інвестиційний фонд Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) у рамках програми "Україна: Програма лідерства, сприяння експорту, залучення інвестицій та розвитку" (ULEAD).

Нагадаємо, раніше у міністерстві економічного розвитку і торгівлі постановили, що з 1 січня 2016 року на території України замість існуючих національних техстандартів будуть використовуватися європейські та міжнародні технічні стандарти (нормативні документи).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: експортна стратегія, МЕРТ України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]