Вт, 2024-04-16, 14:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:27
Єлісєєв - спецпредставник США Волкер та АПУ визначили кроки, що нададуть "новий імпульс" Мінську
Інші останні Новини України

Курт Волкер продемонстрував "абсолютну практичність та прагнення досягти конкретного результату".

Під час зустрічі зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером, Адміністрація Президента окреслила кроки, які мають надати новий імпульс для виконання Мінських домовленостей. Про це повідомив заступник голови АПУ Костянтин Єлісєєв, передає "Радіо Свобода".

"Учора відбулася зустріч і в Адміністрації Президента. Ми окреслили наші спільні кроки, щоб надати новий імпульс Мінському процесу. Звичайно ми говорили і про стратегію", - відзначив Єлісєєв.

Він також додав: "Президент також мав коротку зустріч з Волкером, щоб заохотити його більш активно долучатися до мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Мені імпонує його абсолютна практичність, прагматичність і прагнення досягти конкретного результату".

Як зауважив заступник голови АПУ, призначення Волкера на посаду лобіювали, зокрема, учасники Нормандського формату.

"Це довгоочікуване рішення, яке лобіювала і українська сторона в координації з партнерами по Нормандському формату", - відзначив Єлісєєв.

Додамо, що 11 липня Курт Волкер мав зустрічі з депутатами Верховної Ради і представниками української сторони в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи. Він також переговорив з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, зокрема – і щодо ситуації на сході.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 684 | Додав: adminA | Теги: Єлісєєв, Мінськ, новий імпульс, АПУ, спецпредставник США Волкер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]