Ср, 2024-04-24, 17:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:57
Еністон просила у Бреда Пітта сперму
Інші останні Новини світу

Шість років тому говорили, що Дженніфер Еністон і Бред Пітт не змогли продовжувати спільне життя через відсутність спадкоємців. Проте зараз з'явилася дещо інша версія. Як повідомила оглядачка New York Times Морін Дауд, під час шлюборозлучного процесу Джен подумувала попросити у екс-чоловіка трохи сперми "на майбутнє". Точніше, зробити це актрисі порекомендувала відомий голлівудський агент Сью Менжерс. "Дженніфер завжди мріяла про дітей.

Навіть після розлучення вони з Бредом підтримували дружні відносини. Тоді вона звернулася до нього з проханням стати батьком її дитини і "подарувати" їй трохи своєї сперми. Вона пообіцяла, що ніхто не дізнається, що саме він став батьком її малюка, і була згодна стати матір'ю-одиначкою. Але він відмовив їй, так як був шалено закоханий в Анджеліну і не хотів робити їй боляче", - розповіло джерело.

Після розриву з Бредом Еністон досить довгий час не могла налагодити особисте життя. Але зараз все складається якнайкраще. Разом з Джастіном Теру Джен розіслала друзям незвичайні різдвяні подарунки, пара купила кілька об'єктів нерухомості, і подейкують, що справа йде до весілля.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1127 | Додав: nowyny | Теги: Бред Пітт, Дженніфер Еністон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]