Пт, 2024-04-19, 23:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:06
Еротичне шоу на колонках влаштувала співачка Глюк'Ozа. ФОТО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Нещодавно відбулися зйомки кліпу на пісню "Мій порок" з нового альбому Глюкози. Сюжет відео тримається в суворій таємниці, але співачка обіцяє, що це буде один найпровокаційніших кліпів останнього часу. Прем'єру призначено на кінець січня, передає JCB service manual.

Сама Наталія Іонова сумнівається в тому, що кліп візьмуть на телебачення, проте цього разу вона усвідомлено вирішила грати "по-крупному". "Ми зробили кліп таким, яким його бачили в той момент. Так, ми усвідомлюємо,що відео може бути провальним з точки зору тв-ефірів, але не побоялися ризикнути. Чого варта "Ось така любов", яку не взяли через присутність в тексті слова кокаїн, а також легкого стриптизу у відео. Це нерозумно. Зараз по телевізору чого тільки непоказують...", - розповіла про свою позицію молода мама.

Глюкоза зазначила, що "Ось така любов" стала хітом переглядів на YouTube, що зміцнило її у впевненості, що Інтернет - один з пріоритетних майданчиків. "Спочатку "Мій порок" не планувався як суперскандальний, але в процесі зйомкипочався творчий хаос, ми відхилилися від сценарію і в результаті вийшло те, що вийшло", - наголосила співачка.

Зазначимо, що співачка відома своєю скандальною поведінкою. Кілька років тому, відпочиваючи в Майамі, вона грубо порушила американський закон, що регулює швидкісний режим на трасі в цьому штаті. Співачка перевищила допустиму норму майже в три рази. У зв'язку з цим її навіть оголошували у розшук.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 2096 | Додав: adminA | Теги: глюкоза | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]