Пт, 2024-04-19, 22:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:56
ЄС не переглядатиме угоду про Brexit - Туск
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Туск: ЄС не переглядатиме угоду про Brexit

Євросоюз не планує переглядати угоду про вихід Великої Британії з блоку, про умови якої було домовлено минулого року.

Про це заявив президент Європейської ради Дональд Туск.

"Моє послання прем'єр-міністру Терезі Мей: позиція ЄС ясна і послідовна. Угода про вихід не підлягає перегляду. Вчора ми дізналися, чого не хоче Великобританія. Але ми все ще не знаємо, чого хоче Великобританія", - написав Туск у Twitter.

У середу ввечері Туск провів телефонні переговори з британським прем'єром Терезою Мей, розмова тривала 45 хвилин, зазначає Reuters.

За словами чиновників ЄС, Туск підкреслив, що саме Мей має звернутися до Брюсселя з пропозицією, яка, на її думку, допоможе отримати їй більшість у парламенті.

Мей зазначила, що вона розуміє це, але не дала жодного натяку ані про що вона може попросити, ані про терміни для наступних кроків, хоча вона зазначила, що зустрічі в Брюсселі будуть корисні на певному етапі.

Раніше президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер також заявив, що угода про вихід Британії з ЄС - найкраща і єдина можлива угода, яка не буде переглянута.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: Туск, Brexit, угода, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]