Пт, 2024-03-29, 07:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:05
ЄС обіцяє не скасовувати санкції до виконання Мінських угод
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Верховний комісар Європейського Союзу з закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні заявляє про підтримку України і зазначає, що позиція ЄС у питанні санкцій щодо Росії залишається незмінною і ув'язується з виконанням Мінських угод і деокупацією Донбасу. Про це сьогодні, 9 листопада, вона сказала на спільній прес-конференції в Києві після зустрічі з президентом України Петром Порошенком.

"Головна мета мого візиту - показати, що ситуація в Україні залишається пріоритетним питанням на європейському порядку денному", - заявила комісар, передає УНІАН.

Порошенко в свою чергу розповів, що "йому було дуже приємно почути тверду позицію пані віце-президента щодо санкцій, які чітко прив'язані до імплементації Мінських угод і деокупації Донбасу".

"Я хотів би подякувати пані віце-президенту за те, що вона твердо, непохитно відстоює позицію необхідності повної імплементації Мінських угод", - сказав глава держави.

У жовтні прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон і канцлер Німеччини Ангела Меркель заявили, що Європейський Союз повинен зберігати санкції щодо Росії, поки Мінські домовленості щодо врегулювання ситуації в частині сходу України не буде виконано повністю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 849 | Додав: adminA | Теги: санкції, виконання мінських угод, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]