Пт, 2024-03-29, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:01
Євро-2012: арену у Львові відкриє співачка Анастейша
Інші останні Спортивні новини

Як повідомлялося раніше, на урочистому відкритті 8 жовтня київського НСК "Олімпійський" виступить колумбійська співачка Шакіра. Також стало відомо, хто із суперзірок відкриє нову арену у Львові. Серед інших вибір організаторів припав на американку Анастейшу.

Про це повідомив 26 вересня у Львові віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков: "Київську арену відкриє та ж зірка, яка "закривала" чемпіонат світу в Йоганнесбурзі. Щодо Львова, відкриттю арени найбільше підійде голос Анастейші", - цитує Колеснікова "Інформаційний центр Україна-2012".

Нагадаємо, урочисте відкриття арени у Львові планується на 29 жовтня. За словами Колеснікова, "воно пройде в історичному дусі, починаючи від Данила Галицького до сьогодення". Що стосується відкриття арени в Києві, то крім Шакіри, у 2-годинному шоу візьме участь 2100 артистів та волонтерів. Програма буде з елементами повітряних гімнастичних трюків на великих висотах. Гостей відкриття чекають грандіозні шоу-програми від двох найвідоміших цирків світу, каскадери, візуальне шоу, виступ українських артистів та багато іншого.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1535 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]