Пт, 2024-03-29, 09:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:30
Євро-2016 Франція не буде скасовувати. Силовики моделюють можливі загрози
Інші останні Новини Європейського Союзу

Уряд Франції не має наміру скасовувати європейський чемпіонат з футболу Євро-2016 та одну з найпрестижніших у світі велогонок "Тур де Франс" через високий ступінь терористичної загрози. Про це в ефірі радіостанції Europe-1 заявив прем’єр-міністр Франції Мануель Вальс, передає Укрінформ.

"Так, чемпіонат (Європи з футболу - ред.) Євро-2016, як і "Тур де Франс" та інші великі заходи пройдуть", - сказав він.

За словами прем’єра, уряд Франції підтверджує свою прихильність до проведення популярних заходів. "Це сила демократії. Це найкрасивіші відповіді на цю ідеологію смерті", - підкреслив Вальс.

Раніше повідомлялося, що французькі правоохоронці, рятувальники та спеціальні підрозділи готуються реагувати на можливі хімічні або біологічні атаки під час проведення влітку Євро-2016.

Менш ніж за три місяці до початку європейського чемпіонату з футболу спеціальні навчання пройшли у Німі (південь Франції) з моделюванням терористичних атак, максимальним наближенням до реальності та конкретними завданнями для сил безпеки.

Євро-2016 пройде в 10 містах країни з 10 червня по 10 липня. Зокрема, до прийому гостей готуються Марсель, Ліль, Тулуза, Ліон, Бордо, Ланс, Ніцца, Сент-Етьєн, Париж і його передмістя Сен-Дені.

Україна зіграє в групі "C" проти Німеччини, Польщі та Північної Ірландії. Матчі відбудуться в Ліоні, Марселі та Ліллі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: можливі загрози, Силовики, Франція, Євро-2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]