Пт, 2024-03-29, 07:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:10
Євромайдан до журналістів - звернення
Інші останні Політичні новини
Ми всі, учасники Євромайдану, звертаємося до українських та міжнародних журналістів зі словами подяки за активне висвітлення нашого протесту. Завдяки Вам про нашу позицію знають мільйони людей в Україні та світі.

Ми знаємо, що влада вдається до тиску на українські ЗМІ, аби зупинити чесне інформування, аби ввести цензуру та створити спотворену картину дійсності.

Ми закликаємо Вас і надалі чесно робити свою роботу та об’єктивно повідомляти про те, що відбувається на Євромайдані. В силу професії Ви опиняєтеся на передовій протистояння, кількість постраждалих 1 грудня журналістів вразила Україну та міжнародну спільноту. Ми мусимо спільно діяти, аби уникнути сутичок і фізичної загрози для людей.

Сьогодні від Вашої позиції без перебільшення залежить майбутнє України та життя людей. Ми постійно маємо справу з провокаціями, і без ваших розслідувань людям важко зрозуміти хто за цим стоїть. Ми маємо справу з порушеннями прав людини з боку силових структур, і саме ЗМІ допомагають нам захищати людей. Ми маємо потреби і Ви ефективно допомагаєте інформувати про них людей, які хочуть допомагати мітингувальникам.

Ми переконані, що маємо спільну мету — побудову європейської України, в якій панує сила права, а не право сили. В такій державі одним з базових свобод є свобода слова та право на інформацію, яке буде гарантовано.

Ми звертаємося до Вас із закликом протистояти тиску і надалі чесно виконувати свої обов’язки. Від Вас залежить дуже багато!



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: журналістів, звернення, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]