Вт, 2024-03-19, 12:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:33
Євромайданівці в Одесі побили Шуфрича коло будівлі обладміністрації. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Активісти "Правого сектора" і Євромайдана завадили народному депутату фракції Партії регіонів Нестору Шуфричу і супроводжуючому його депутату Одеської облради Миколі Скорику провести прес-конференцію в Одесі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у вівторок, 30 вересня, близько сотні активістів зібралися біля будівлі, де мала відбутися прес-конференція, з наміром заштовхати Шуфрича в сміттєвий контейнер. Однак політик на прес-конференцію не з'явився.

Після цього обидва політики все ж спробували зробити невелику заяву для ЗМІ в будівлі Одеської обласної державної адміністрації. Однак слідом за ними в будівлю увірвалися активісти, після чого зав'язалася бійка.

За даними прес-служби Скорика, він отримав "кілька відчутних ударів". Можливо, він і Шуфрич будуть змушені звернутися до лікарні. Також під час бійки пролунали кілька пострілів.

За попередніми даними, ніхто не постраждав. На місці працює міліція.

Побиття Шуфрича підтвердила радник голови Одеської області Зоя Казанжі у Facebook.

"Він начебто йшов на зустріч з Опозиційним блоком. Разом із Шуфричем був депутат облради Микола Скорик, колишній голова ОДА (це при ньому сталося 19 лютого, коли було побито багато людей). Скорика не побили", - написала вона.

За словами Казанжі, голова Одеської ОДА Ігор Палиця не запрошував до себе на зустріч Шуфрича.

"Шуфрич підійшов до будівлі ОДА, нам не відомо, яка зустріч у нього була", - уточнила вона "Українській правді".

"Там були люди в камуфляжі і масках, з червоно-чорними прапорами - очевидно, "Правий сектор" - і почали бити і тягнути Шуфрича до контейнера. Він почав тікати, але його наздогнали і почали бити", - сказала Казанжі.

"Хотів втрутитися Скорик, його відігнали, але не били", - додала радниця голови Одеської ОДА.

За її словами, охорона Шуфрича застосувала зброю, але стріляли вгору, у повітря.

Казанжі має інформацію, що Шуфрича побили досить сильно.

Як повідомляє одеське видання "Думская", прес-конференція Шуфрича у бізнес-центрі на проспекті Шевченка зірвалася: політик не приїхав.

Там на Шуфрича чекали активісти "Євромайдану" і "Правого сектору", які підтягнули до головного входу сміттєвий бак, повідомляє кореспондент видання.

Коли після призначеного часу початку заходу пройшла година, керівництво прес-центру "Контекст-Причорномор'я" оголосило, що прес-конференція нардепа зірвана, зв'язку з ним немає.

За цей час активісти встигли знайти іншого претендента на так звану "люстрацію": вони витягли за руки з будівлі центру Костянтина Іванова, який представлявся координатором "Правого сектору".

Активісти заявили, що Іванов не має до "Правого сектору" жодного відношення й дискредитує його роботу. Після цього Іванова засунули у сміттєвий бак і облили зеленкою.

Нагадаємо, в сміттєвих баках вже побували депутати Віталій Журавський, Виталий Грушевський, Віктор Пилипишин, а також керівник апарату Кіровоградської обладміністрації Василь Смаглюк.

У МВС попередили, що за подібні випадки хуліганства й далі будуть залучати до відповідальності, і закликали всіх учасників виборчого процесу "дотримуватися норм цивілізованого ведення передвиборчої боротьби".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 958 | Додав: adminA | Теги: обладміністрації. ВІДЕО, одесі, євромайданівці, Шуфрича | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]