Чт, 2024-04-25, 18:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:50
Європа не може втратити Україну - депутат Бундестагу
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Європа не має права втратити Україну. Таку думку висловив депутат німецького Бундестагу від християнських демократів Карл-Георг Веллманн під час польсько-німецько-української конференції, яка в четвер, 6 грудня, почалася у Варшаві, повідомляє "Радіо Свобода".

"Важливо, щоб Україна не стала російською провінцією, щоб вона не була під гегемонією Росії", - заявив Веллманн.

На його думку, не можна забувати про геостратегічні інтереси.

"Україна - європейська держава і вона має європейську перспективу. Україна не стане членом ЄС через рік, але через 5, або 10, або через 20 років Україна буде відповідати європейським стандартам, і тоді вона дійсно може стати членом ЄС ", - сказав депутат Бундестагу.

Як повідомлялося, раніше колишній міністр закордонних справ Польщі Адам Даніель Ротфельд заявив, що в Євросоюзі є противники вступу України в ЄС, оскільки вважають її обтяжливою для Європи.

Зазначимо, що чотири країни-члени Євросоюзу - Чеська Республіка, Литва, Польща та Словаччина - заявляли, що готові підписати Угоду про асоціацію України з ЄС під час саміту Східного партнерства восени 2013 року у Вільнюсі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1132 | Додав: adminA | Теги: Європа, Україну, депутат Бундестагу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]