Вт, 2024-04-23, 16:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:05
Фан-зону Євро в Києві розширили на 150 м
Інші останні Спортивні новини

Організатори розширили київську фан-зону Євро-2012 до Бессарабської площі. При цьому наметове містечко прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко на Хрещатику залишається на своєму місці. Про це на прес-конференції повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

"Фан-зону збільшили приблизно на 150 метрів, і тепер там зможуть розміститися додатково 20 тисяч осіб", - цитує Голубченка УНІАН.

Відповідаючи на питання про проблеми, пов'язані з розширенням фан-зони, зокрема, відсутність водопостачання і каналізації на додатковій площі, куратор офіційної фан-зони Києва Вілен Матвєєв визнав, що певні проблеми з водопостачанням і каналізацією дійсно були.

У зв'язку з цим, за його словами, там вже встановлені біотуалети. Він додав, що все встановлено за короткий термін і ця територія буде нормально функціонувати.

Зі свого боку, Голубченко зазначив, що розширення фан-зони жодним чином не вплинуло на функціонування наметового містечка прихильників Тимошенко на Хрещатику. Він пояснив, що намети прихильників Тимошенко залишилися із зовнішнього боку огорожі фан-зони.

А на півфінальний матч між збірними Іспанії та Португалії мер Донецька чекає прибуття понад 50 тисяч фанів з усієї Європи та України. Напередодні матчу, 26 і 27 червня, Донецький аеропорт готовий прийняти понад 200 авіарейсів.

Нагадаємо, фан-зона на Майдані Незалежності в Києві офіційно запрацювала у день старту Євро-2012, 8 червня. Відтоді фан-зону відвідали 1 млн 200 тис людей, вона є найбільш відвідуваною фан-зоною в Україні. Організатори фан-зони Євро-2012 в Києві очікують максимальної заповненості столичної фан-зони на фінальному матчі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1137 | Додав: adminA | Теги: Києві, 150 м, Фан-зону Євро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]