Чт, 2024-04-25, 15:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:50
ФДМ - стартова ціна Одеського припортового заводу становитиме 500 млн доларів
Інші останні Економічні новини

Фонд державного майна України (ФДМ) оцінив Одеський припортовий завод (ОПЗ) у 500 млн доларів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Повідомляється, що, за словами голови ФДМ Ігоря Білоуса, інтерес до приватизації ОПЗ проявили 10 потенційних інвесторів, а стартова ціна ОПЗ буде становити не менше 500 млн доларів США.

До кінця серпня в якості радника з приватизації ОПЗ планується залучити великий міжнародний інвестиційний банк, а у вересні буде розпочато роуд-шоу для інвесторів.

Нагадаємо, раніше глава МЕРТ Айварас Абромавічус заявляв, що ОПЗ має бути проданий іноземному інвестору.

Як повідомлялося, основні приватизаційні конкурси поточного року, які будуть включати пріоритетний продаж "Центренерго", Одеського припортового заводу і 6 обленерго, пройдуть в листопаді-грудні поточного року на відкритих аукціонах.

Фонд державного майна переніс терміни виставлення на продаж Одеського припортового заводу з листопада на вересень 2015 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 947 | Додав: adminA | Теги: стартова ціна Одеського припортовог, 500 млн доларів, ФДМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]