Пт, 2024-03-29, 13:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:46
Фестиваль аеронавтики - один з найбільш видовищних свят Британії, - стартував у Брістолі
Інші останні Новини Європейського Союзу
У англійському Брістолі сьогодні відкрився 35-й щорічний фестиваль аеронавтики "Фієста" за участю понад 150 команд. Вони прибули на міжнародний огляд з усіх кінців Сполученого Королівства, а також з двох десятків країн світу, включаючи Об`єднані Арабські Емірати і Таїланд.

Представник оргкомітету зазначив, що "погода в регіоні встановилася досить хороша, і це забезпечує сприятливі умови" для повітроплавання, повідомляє ИТАР-ТАСС.

У програмі фестивалю - польоти на різнокольорових повітряних кулях "всіх форм і розмірів". У повітря неодноразово підніматимуться відразу понад сотні аеростатів. Різнокольоровим видовищем можна буде помилуватися на світанку і вдень.

Сьогодні, а також у суботу заплановані і вечірні показові польоти, коли 30 команд підсвічуватимуть повітряні кулі. Очікуються феєрверки і музичний супровід.

Міжнародний фестиваль на мальовничих пагорбах Ештона - традиційно популярного місця для запусків повітряних куль в передмісті Брістоля - вперше відбувся в 1979 році і за свою багаторічну історію вже встиг стати справжнім символом міста. Щорічно огляд, що проводиться некомерційною організацією, приносить місцевій економіці майже 13 млн фунтів стерлінгів (приблизно 20 млн доларів).

Це свято вважається у Великобританії одним з п`яти найважливіших і найвидовищніших заходів, які щорічно проводяться в Сполученому Королівстві під відкритим небом. Гостями фестивалю, який триватиме по 11 серпня, як очікується, стануть майже півмільйона осіб.

Не менш захоплююче видовище з повітряними кулями продемонстрував у квітні Метт Сільвер-Валланс, який пролетів вісім кілометрів, прив'язаний до різнобарвної хмари з повітряних куль, через води Атлантичного океану, що кишать акулами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 942 | Додав: adminA | Теги: Брістолі, британії, фестиваль аеронавтики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]