Сб, 2024-04-20, 16:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:27
Фестиваль фламенко відкривається в Севільї
Інші останні Новини світу
Фестиваль фламенко (Бієнале де фламенко) проходить в іспанській Севільї що два роки і триває майже місяць. Перший відбувся у 1980 році. Відкриття фестивалю щоразу припадає на різні дати. Фламенко - традиційний музично-танцювальний стиль, представлений десятками різновидів, передають УНН.

Танці і пісні фламенко, як правило, супроводжуються грою на гітарі, грою на перкусійній коробці, ритмічним биттям в долоні, іноді - звуками кастаньєт.

У 2010 році ЮНЕСКО надала фламенко статус об'єкта Всесвітньої спадщини.

Колискою фламенко вважається Севілья, а фестиваль, який проходить тут раз на два роки, фахівці називають одним з найбільш авторитетних заходів такого роду.

У дні фестивалю сюди з'їжджаються любителі фламенко з усього світу, щоб побачити найкращих артистів цього жанру. Фестиваль фламенко проходить у Севільї що два роки.

Севілья вірна традиціям, тому ті виконавці, які хочуть привнести у фламенко якісь новації, воліють виступати на інших, більш ліберальних, сценах. Однак цю рису севільського фестивалю навряд чи можна назвати вадою - адже де, як не тут, можна почути старе добре фламенко? Особливо активних туристів порадує той факт, що фламенко в Севільї можна не тільки почути й побачити, а й "спробувати". Гостям міста не буде важко знайти академію, де швидко навчать основам танцю. Таких академій в місті відкрито дуже багато.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1069 | Додав: adminA | Теги: Севільї, фестиваль фламенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]