Пт, 2024-04-19, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:34
Фестиваль голого катання на санях відбувся у Німеччині - перемогла фотомодель. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Традиційний фестиваль голого катання на санях, організовуваний саксонською радіостанцією R.SA, минулими вихідними привернув тисячі глядачів в німецьке місто Альтенберг.

Незважаючи на снігопад і морозяну погоду, 12 жінок і 13 чоловіків, одягнених тільки в труси, шоломи і черевики, вийшли на старт 100-метрової траси, щоб провести обридлу зиму, а заодно поборотися за два символічних призи в 1000 євро.

У змаганні чоловіків не було рівних Ніко Шварцу, а найшвидшою представницею слабкої статі виявилася екс-модель і співачка Аннет Шнедельбах, яка пожертвувала свій виграш у фонд боротьби з раком.

Втішний заїзд лаки-лузерів виграла Пеггі Вейтсманн і розбагатіла на 500 євро.

Під завісу змагань організатори влаштували чемпіонський заїзд, щоб з'ясувати, хто швидший: чоловік чи жінка? Упевнену перемогу в битві здобула дівчина, передає radioszene.de.

В січні група іспанських жінок збирала гроші на шкільний автобус для дітей, позуючи оголеними для календаря на 2013 рік.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1279 | Додав: adminA | Теги: Німеччині, фотомодель.ВІДЕО, фестиваль голого катання на санях | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]