Сб, 2024-04-20, 01:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
"Фестиваль Вогню" з піротехнічним шоу на воді та вогняним органом відбудеться у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У Києві 14 і 15 червня відбудеться "Фестиваль Вогню", у якому візьмуть участі театри й виконавці циркового та вогненного мистецтва зі Швейцарії, Франції, Угорщини, Німеччини та країн СНД.

"Київський Фестиваль Вогню" відкриється масовим вогненним перфомансом у п'ятницю ввечері на Русанівському каналі - бульвар Давидова, 1. Побачити його можна буде безкоштовно, передає "Українська правда – Київ".

Від 20.30 до 21.30 там будуть вогненні інсталяції, виступи сольних виконавців на понтонній сцені, а з 21.30 до 21.50 – піротехнічне шоу на воді.

А 15 червня фестиваль продовжиться на Співочому полі (Печерський Ландшафтний парк). Вхід туди – 25 грн.

Від 17.00 до 21.00 у суботу там покажуть денну програму – буде працювати одразу кілька сцен - Денна, Альтернативна й Головна, на яких виступлять артисти Циркового Жанру, пройдуть фаєрбатли, майстер-класи та виступи Шкіл Вогню й Шкіл Барабанів.

Також глядачі у рамках денної програми зможуть придбати сувенірну продукцію, різноманітний цирковий і вогненний реквізит на Ярмарку Реквізиту.

Від 21.00 до 23.00 їх очікує вечірня програма фестивалю – виступи вогненних гуртів і сольних артистів із різних країн світу на головній сцені.

А о 23.00 почнеться унікальне шоу на вогненному органі від Сера Генрі Хота.

Нагадаємо, перший київський фестиваль вогню відбувся 9 червня 2007 року на відкритій сцені колишнього Зеленого театру (біля Аскольдової могили, станція метро "Арсенальна"). Тоді на фестивалі не було конкурсної програми, тільки показова.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: фестиваль вогню, вогняним органом, шоу на воді, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]