Пт, 2024-04-26, 00:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:56
Фільми українською онлайн можна подивитися на сайті uatv.tv
Інші останні Культурні новини
Сьогодні президент США Барак Обама візьме участь в закритому показі нового серіалу компанії NBC "Вашингтонські байки" (1600 Penn), де мова йде про приватне життя вигаданих мешканців Білого дому - президента Дейла Гілкріст, його "трофейної дружини", вельми проблемного підлітка-сина, який підпалив свій коледж, і не заміжню, але тим не менше вагітну дочку. Варто зазначити, що цю стрічку, як і інші фільми українською онлайн можна подивитися на сайті uatv.tv.
Оригінальна назва цієї комедії-ситкому відображає реальну адресу Білого дому - Авеню Пенсільванія, 1600. Сценарій фільму - дебютна робота Джона Ловетта, колишнього спічрайтера Обами. Ролі в цьому серіалі виконують Білл Пуллман. Дженна Елфман і Джош Гад, співавтор сценариста.

В інтерв'ю репортерам Гад розповів, що творці фільму прагнули не стільки розсмішити глядача, скільки повідати про реальні складності президента і його близьких - звичайної сім'ї, яка опинилася в настільки незвичайних і навіть екстремальних обставинах.

Пілотний епізод "вашингтонського байок" був показаний в грудні 2012 року на телеканалі CBS. Нова серія вийде в ефір 10 січня. Окремо наголошується, що на цьому показі будуть присутні лише автори ситкому і президент - без представників преси і шоу-бізнесу
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1284 | Додав: nowyny | Теги: фільми українською онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]