Пт, 2024-03-29, 17:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:26
Фіналу Кубка України загрожує антирекорд: продано 669 квитків. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

На фінал Кубка України між "Шахтарем" і "Зорею" продано 669 квитків, менше ще ніколи не продавалося.

Про це повідомив ведучий телепрограми "Великий футбол" Олександр Денисов.

Якщо така тенденція збережеться в найближчі дні, цей фінал стане найменш численним за відвідуваністю в історії проведення Кубка України, наводить його слова сайт Терикон.

Поки що антирекорд належить фіналові 1994 року, де грали "Чорноморець" і "Таврія". За офіційними даними, на матч, який грали в Києві на "Олімпійському", прийшли 5 тисяч глядачів.

При цьому, як повідомляє УНИАН, 15 травня луганська "Зоря" обіграла донецький "Шахтар" з рахунком 3:2 в матчі останнього туру сезону в українській Прем'єр-лізі.

"Шахтар" відкрив рахунок, коли Факундо Феррейра добив м'яч у ворота номінальних гостей після удару в стійку Олександра Гладкого. Але "Зорі" вдалося відігратися, а потім двічі виходити вперед.

Героєм зустрічі став півзахисник луганської команди Андрій Тотовицький, який забив всі три голи в складі "Зорі". На 56-й хвилині він головою замкнув передачу партнера з флангу, а на 61-й і 82-й хвилинах відправляв м'яч у сітку ударами з-за меж штрафного майданчика "Шахтаря".

Шахтар (Донецьк) - Зоря (Луганськ) - 2:3 (1:0)

Голи: Феррейра (32), Гладкий (74) - Тотовицький (56, 61, 82)

Ш: Пятов, Кобін (Зубков, 27), Ордець, Ракицький, Шевчук (Матвієнко, 11), Степаненко, Малишев, Веллінгтон Нем, Коваленко, Гладкий, Феррейра ( Арабідзе, 63);

З: М. Шевченко, Опанасенко, Сіваков, Гордієнко, Сухоцький, Гречишкін, Танковський (Чайковський, 55), Караваєв, Любеновіч, Петряк (Тотовицький, 46), Пауліньо (Безбородько, 72)

Попередження: Веллінгтон Нем, Ракицький - Любеновіч

Відзначимо, "Шахтар" володів Кубком України 9 разів, "Зоря" до цього жодного, навіть в півфіналах ніколи не грала.

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 750 | Додав: adminA | Теги: антирекорд, 669 квитків, Фінал Кубка України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]