Чт, 2024-03-28, 10:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
Фотографії зустрічі Помпео та Кім Чен Ина в КНДР показав Білий дім
Інші останні Новини світу

Білий дім опублікував фотографії із зустрічі нового держсекретаря США Майка Помпео з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Фото оприлюднила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс у Twitter.

На фотографіях Помпео та Кім Чен Ин тиснуть руки, перебуваючи в резиденції глави КНДР. Зустріч відбулася 18 березня, на той момент Помпео перебував на посаді глави ЦРУ.

Зустріч була таємною, про неї спочатку написали американські ЗМІ, а потім факт її проведення підтвердив президент США Дональд Трамп.

"Чудово, що Помпео затвердили на посаді держсекретаря. Він виконуватиме відмінну роботу, допомагаючи президенту США вирішувати питання щодо денуклеаризації Корейського півострова", - написала Сандерс.

Нагадаємо, сьогодні лідер КНДР і президент Південної Кореї провели історичну зустріч у південній частині демілітаризованої зони, що розділяє дві країни.

Вони зустрілися у прикордонному пункті Пханмунджом. Кім Чен Ин став першим північнокорейським лідером, який ступив на землю Південної Кореї.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 687 | Додав: adminA | Теги: КНДР, Кім Чен Ин, Фото, зустріч Помпео, в Білий дім | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]