Чт, 2024-03-28, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
Франція? Рано нас ховати - реакція збірної України на жереб
Інші останні Спортивні новини
Після того, як стало відомо, що збірна України в плей-оф за вихід на чемпіонат світу 2014 року зіграє проти збірної Франції своєю думкою про результати жеребкування поділилися головні тренери команд, а також футболісти.

Михайло Фоменко, головний тренер збірної України: "Потрібно готуватися до цього суперника і не думати про те, як було б, якби нам попався хтось інший. Будемо збирати інформацію, вивчати суперника, його сильні і слабкі сторони. Зазвичай, хто боїться - той не виграє, в будь-якому виді спорту. Так що боятися, я думаю, не варто".

Дідьє Дешам, головний тренер збірної Франції: "Це не буде дуже легко. Нам буде протистояти команда, яка впродовж семи матчів не знала поразок, пропустивши дуже мало голів. Також нас чекатиме довгий переліт в країну, де холодніше, ніж у нас. Ми повинні будемо адаптуватися до непростих умов.

Але для нас дуже добре, що матч-відповідь відбудеться в рідних стінах. Ми повинні бути впевнені у власних силах. Безсумнівно, повага до нашого суперника є, адже вони мають непогані перспективи в цьому відбірковому циклі. Ми належним чином підготуємо команду, а зараз будемо збирати якомога більше інформації про Україну".

Президент Федерації футболу Франції Ноель Ле Грае: "Жереб цілком собі непоганий. Але суперник буде не дуже легким, адже зараз випереджає нас у рейтингу ФІФА. Їм вдався відмінний відрізок відбіркового циклу, але збірна Франції повинна йти вперед".

Олександр Заваров, тренер збірної України: "По-перше, проти кожної збірної, яка була в числі "несіяних", потрібно було грати і ставитися до них з усією серйозністю. Жереб, звичайно, трохи не такий, як хотілося, але наведу приклади зі своєї кар'єри гравця, коли ми обігравали велику збірну Франції, навіть на її полі. Ми всі розуміємо і докладемо максимум зусиль для того, щоб підійти в найкращій формі до цих ігор.

Ми пройшли дуже довгий шлях, і всі хлопці ставилися до ігор дуже серйозно. Сподіваюся, вони також поставляться до ігор проти збірної Франції. У нас теж є гравці, які можуть грати у великих європейських командах. Це буде цікаво подивитися, тому що якщо ми хочемо дуже добре представляти свою країну на чемпіонаті світу в Бразилії, то повинні обігрувати збірну Франції".

Артем Федецький, захисник збірної України: "У мене нормальні емоції, хороший суперник. Думаю, зараз радіють ті, які вже поховали нас ще на початку. Не варто розчаровуватися, а потрібно довести, що ми можемо добути той результат, який нам потрібен. Так, суперник серйозний, але те, що ми зробили в групі - це був серйозний крок. Ще раз спробуємо себе перевірити на тлі такого противника.

Звичайно, практично ніхто в команді не хотів французів у плей-оф, але так випало. Будемо грати. Рано ще нас ховати.

Фоменко навчив нас на кожен матч налаштовуватися однаково, незважаючи на суперника. Для нас кожен матч у групі був ключовим, а протистояння з французами буде не на життя, а на смерть. Додаткової мотивації нам не потрібно.

Олів'є Жиру, нападник збірної Франції: "Чесно кажучи, я радий, що нам вдалося уникнути зустрічі зі збірною Португалії. Україна? Ми добре знаємо суперника, адже останнім часом часто з ними зустрічалися. Можна згадати вдалий для нас результат на Євро (2:0). З ними ми повинні проявити обережність, адже у них є хороша команда з хорошими гравцями. Але, вважаю, наше завдання здійснимо. Зараз в України підросло відмінне покоління гравців, дуже талановитих гравців, тому обережність не завадить.

Незважаючи на все, ми більш досвідчені, ніж вони. В іграх ми повинні будемо продемонструвати високу концентрацію і більшу впевненість. Особисто я не збираюся пропускати ЧС в Бразилії".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: збірної України, Франція? Рано нас ховати, жереб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]