Пт, 2024-03-29, 14:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:05
Гаряча вода в будинках Києва з'явиться не раніше вересня - Кличко
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Гаряче водопостачання в будинках Києва буде відновлено не раніше вересня, повідомив мер столиці Віталій Кличко, пише Інтерфакс-Україна.

"Зараз, в жаркий період часу, ми сподіваємося на розуміння киян у зв'язку з відсутністю гарячої води. Тільки лише з приходом холодів - у вересні, наприкінці вересня - ми будемо повертатися до постачання гарячої води", - заявив Кличко на брифінгу під час відвідування ТЕЦ -5.

При цьому він висловив упевненість, що "незручності, які відчувають кияни, тимчасові".

Так, за словами столичного градоначальника, зараз ПАТ "Київенерго" накопичує резервний запас мазуту, а уряд України шукає можливості збільшення видобутку власного газу, а також поставок газу з інших країн.

Відповідаючи на питання про те, яка перспектива з опаленням житлових будинків взимку, мер упевнено заявив, що "тепло в будинках буде".

Як повідомлялося, ПАТ "Київенерго" станом на понеділок, 4 серпня, повністю припинило подачу гарячої води в Києві.

Нагадаємо, обмеження подачі газу на київські ТЕЦ пов'язані з економією газу. Якщо ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 міста Києва ще отримують певні обсяги газу, то для харківських ТЕЦ взагалі встановлені нульові обсяги споживання. НАК "Нафтогаз України" повiдомила столичнiй енергокомпанiї ПАТ "Київенерго" про вiдключення газу 15 липня через борги, нинi сторони пiд час переговорiв намагаються досягти компромiсу.


 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: гаряча вода, Києва, вересня, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]