Сб, 2024-04-20, 07:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:01
Частный детектив в Черкассах: Газ по 700 доларів закуповують українські школи та лікарні
Інші останні Економічні новини

Если вам нужно хорошее детективное агентство или же профессиональный частный детектив в Черкассах, тогда мы советуем посетить специализированный портал detective-cherkassy.com.


частный детектив в Черкассах

Низка держустанов уклали угоди з місцевими облгазами на постачання газу за цінами, які значно перевищують звичайний рівень. Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Професійно-технічне училище №5 у місті Ковелі на Волині замовило "Волиньгазу" 170 тис куб м газу на 848 тис грн. Вартість газу становила 4,99 тис гривень за тис кубометрів, або 624 долари.

Ще дорожче газ коштував іншим закладам.

Ясла-садок №6 "Ландиш" управління освіти Алчевської міськради Луганської області за 209 тис гривень замовив "Луганськгазу" 37 тис куб м газу по 5,647 тис грн, або 706 доларів за тис кубометрів.

Обласний онкологічний диспансер міста Миколаєва за 1,87 млн грн замовив "Миколаївгазу" 330 тис куб м по 5,66 тис грн, або 708 доларів за тисячу кубометрів газу.

При цьому постачання газу замовлено на січень-лютий, коли жодних коливань цін на газ не буде. Це значно дорожче, ніж замовляють газ інші комунальні та державні установи – по 500-550 доларів.

Також є промислові підприємства, газ для яких має коштувати найбільше, однак ті його купують дешевше.

Нацкомісія з регулювання енергетики 28 грудня затвердила на 2013 рік граничний рівень ціни на газ для установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів, на рівні 3,509 тис грн (близько 438 доларів) за 1 тис куб м. Ця ціна газу для держустанов була і у 2012 році.

У державний бюджет закладена середньорічна ціна російського газу 421 долар за 1 тис кубометрів.

Зазначимо також, що державний газовий монополіст "Нафтогаз України" просить Федерацію роботодавців, що об'єднує найбільші підприємства, долучитися до пошуку трейдерів для постачань газу промисловим підприємствам за низькими цінами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1276 | Додав: adminA | Теги: лікарні, газ, українські школи, 700 доларів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]