Пт, 2024-03-29, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:36
Геям Англіканська церква дозволила ставати єпископами
Інші останні Новини Європейського Союзу

Если вы также готовитесь к свадьбе, а поэтому хотите приобрести стильные и модные обручальные кольца по разумной цене, тогда мы советуем посетить интернет-магазин orix-gold.com.ua, который поможет выгодно решить эту проблему.

Англіканська церква відмінила заборону на зведення священиків-геїв в сан єпископа.

Згідно з новими правилами, священики, що знаходяться в одностатевому цивільному партнерстві, зможуть стати єпископами, якщо пообіцяють дотримуватися целібату, повідомляє "ВВС Росія".

Раніше Англіканська церква дозволила тим, хто знаходиться в одностатевому цивільному партнерстві, ставати священиками на схожих умовах - обіцянка дотримуватися целібату і розкаяння за активні прояви гомосексуалізму.

Як передає оглядач Бі-бі-сі з релігійних питань Роберт Пігот, це рішення єпископату Англіканської церкви можна вважати дуже значною поступкою, повною символічного значення.

Ці суперечки не вщухали в Англіканській церкві з 2003 року, коли священик-гей, зведений в сан єпископа Редингського, був вимушений відмовитися від цього поста із-за протестів традиціоналістів.

Раніше повідомлялося, що у Ватикані розгорівся скандал на сексуальному ґрунті. Цього разу він пов'язаний з персонами, причетними до "ближнього круга" понтифіка. Зі своєї посади був звільнений 29-річний хорист собору Святого Петра, нігерієць Томас Чінеду Ехім. Його підозрюють в тому, що він підшуковував чоловіків, готових "утішити" високопоставлених персон при Святому престолі.

Нагадаємо, у щорічній промові перед вищим духівництвом Ватикану Папа Римський Бенедикт XVI заявив, що порятунок людства від гомо- і транссексуалізму так само важливий, як і турбота про збереження тропічних лісів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1354 | Додав: adminA | Теги: геям, єпископами, Англіканська церква | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]