Пт, 2024-04-19, 03:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:05
Гітлер вимагав знімати, як він репетирує промови. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу

Опублікувано унікальні світлини Адольфа Гітлера: нацистський фюрер вимагав знімати, як він репетирує промови, щоб зрозуміти, як він виглядає на публіці. Знімки були зроблені його особистим фотографом Генріхом Хоффманом.

Нацистський лідер передивлявся їх та вирішував, які жести варто включати до свого виступу, а яких краще уникати. На одному із зображень фюрер серйозно дивиться в камеру в кашкеті SA – побачивши, який комічний вигляд він у цій шапці має, Гітлер потім ніколи не носив її, пише The Daily Mail.
Ці фото не були призначені для того, щоб їх побачив хтось іще. Сам Гітлер заборонив їх друкувати, заявивши, що вони "принижують його гідність". Однак фотографії пережили війну, пізніше були опубліковані у маловідомих мемуарах Хоффмана "Гітлер був моїм другом" і нарешті вийшли широким друком серед інших портретів диктатора.
Історик Роджер Мурхауз, який написав передмову до нової книги, зазначив, що Гітлер був майстром маніпуляцій і виступів. У нього був майже гіпнотичний стиль мовлення, але він багато працював над цим, і навіть найняв тренера, щоб відшліфувати свій голос.
"Він був абсолютно дивовижним оратором, і ці знімки показують, що він над цим дуже важко працював. Коли ви слухаєте його промови тепер, вони звучать як марення маніяка, але ми знаємо, що він знайшов спосіб переконувати", - зазначив дослідник, порівнявши Гітлера з шоуменом.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1706 | Додав: nowyny | Теги: Адольф Гітлер, Генріх Хоффман, нацистський фюрер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]