Чт, 2024-04-18, 03:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:40
Глав управлінь охорони водних ресурсів двох областей СБУ затримала під час поділу хабара
Інші останні Кримінальні новини

Начальників управлінь охорони, використання і відновлення водних біоресурсів та регулювання риболовецької діяльності Запорізької та Донецької областей затримано під час отримання хабара.

Зловмисники були затримані під час спецоперації Управління СБУ Запорізькій області та обласної прокуратури 28 березня, – повідомляє УНІАН з посиланням на керівництво прокуратури Запорізької області

Вони були затримані на місці злочину: у момент поділу 100 тис. грн – суми, яку отримали від жителя Донецької області за неперешкоджання виділенню у користування водних об’єктів на території Запорізької області і невтручання у діяльність підприємця надалі.

В УСБУ Запорізької області дану інформацію підтвердили, зазначивши, що затримані залишаються під вартою у порядку ст. 208 КПК України. Їх дії кваліфіковано як скоєння злочинів, передбачених ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою).

Проводиться досудове розслідування.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: поділу хабара, глав управлінь охорони водних ресур, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]