Чт, 2024-04-25, 02:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
Глядачам на фестивалі в Карлових Варах сподобався український фільм "Будинок з башточкою"
Інші останні Культурні новини
Глядачам фестивалю в Карлових Варах сподобався український фільм "Будинок з башточкою" режисерки Єви Нейман. Стрічку переглядали в рамках конкурсу "Зі Сходу до Заходу".

Режисерка зізналася, що першу частину фільму в залі не бачила. Подолати хвилювання та повернутися до приміщення вона зуміла лише під кінець показу. На фінальних титрах лунали оплески. Після показу режисерка приймала вітання від професійних глядачів.

"Я дуже вражена. Це така хороша стрічка. Послідовна і дуже емоційна. Мені вона дуже сподобалася", - ділиться враженнями представниця кінокомпанії German Films у Східній Європі Сімоне Бауманн.

"Трохи жорстко та несентиментально", - зізнається директор Батумського міжнародного фестивалю артхаусних фільмів Георгі Гогіберидзе.

Членам журі ділитися враженнями заборонено. "Ми оголосимо рішення у п'ятницю дуже рано, аби організатори подзвонили режисеру, і він був присутній та забрав приз", - зазначив член журі Владімір Блажевський.

Зауважимо, що фільм "Будинок з башточкою" також був відібраний для участі в конкурсній програмі міжнародного кінофестивалю в Шанхаї. "Будинок з башточкою" - це трагічна історія 8-річного хлопчика, яка сталася взимку 1944 року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1217 | Додав: adminA | Теги: Карлових Варах, Будинок з башточкою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]