Ср, 2024-04-24, 23:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:30
Глядачі лютневого карнавалу у Дюссельдорфі потішалися над "мастодонтами" європейської політики
Інші останні Новини світу
У Дюссельдорфі відбувся традиційний лютневий карнавал "Рожевий понеділок".

Величезні різнокольорові ляльки пройшлися по місту буквально і по європейській політиці фігурально, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Рідус.

На карнавалі, який традиційно висміює недобросовісних або горе-політиків, дісталося й самій Ангелі Меркель, якій грек малює гітлерівські вуса, і супернику Меркель на прийдешніх виборах - Пеєру Штайнбрюку, в прізвищі якого жартівники змінили одну літеру, створивши таким чином каламбур "важкість каменю".

Німці традиційно "пройшлися" по католицькій церкві, намалювавши єпископа, що прикриває своєю мантією зі словами "приховувати та замовчувати" цілий "каталог" випадків насильства. Насильству присвятили і фігуру Берлусконі, який загравав до бика. Без нього важко уявити європейський політичний гумор. І, звичайно ж, не обійшлося без згадки групи Pussy Riot, що так полюбилася в Європі і її високопоставлених недоброзичливців - Володимира Путіна і церковників.

Особливо барвисто були зображені останні новини Німеччини. Чоловік з головою, роздробленою пропелером літака, зображує мера Берліна Клауса Воверайта, чия політична кар'єра знаходиться під загрозою через затяжне будівництво аеропорту в столиці. Дісталося, звичайно, і екс-міністру освіти Аннете Шаван, яка втратила свою посаду через вже традиційну для Німеччини причину - в її дисертації було виявлено плагіат.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1087 | Додав: adminA | Теги: мастодонтами європейської політики, карнавалу, Дюссельдорфі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]