Пт, 2024-03-29, 09:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:50
Годинник в 130 разів дорожчий, ніж у президента Польщі - швейцарський вибір Януковича
Інші останні Економічні новини
Президент Польської Республіки Броніслав Коморовський носить годинник у 130 разів дешевший за годинник президента Віктора Януковича. Про це пише фотограф Влад Содель на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

При цьому Содель виклав світлину, зроблену 20-го вересня під час зустрічі двох президентів з пресою. На переговорах у Києві президент Польщі Броніслав Коморовський мав на руці кварцовий швейцарський годинник.

Модель годинника польського голови держави, тобто Zegarek Atlantic Seacrest 50340.41.61, можна придбати за 220 доларів. А це щонайменше у 100 разів дешевше за годинник президента Віктора Януковича Vacheron Constantin Patrimony Contemporaine watch 81180/000P-9332.

"Це що, якась тенденція, чи світові високоповажні гості України тролять Януковича своїми годинниками, які коштують у 100 разів дешевше, ніж його черговий Vacheron Constantin Patrimony Contemporaine за 30000 доларів?!" – пише фотограф у соцмережі.

Днями Янукович вже виглядав контрастно на фоні прем'єра Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Тоді на противагу кількатисячного Vacheron Constantin Віктора Федоровича на фото фігурував кварцевий Longines Conquest турецького підданого, який можна купити на інтернет-аукціоні за 200-300 доларів.

6 квітня в Інтернеті з'явились фото розкоші з президентської резиденції "Межигір'я". Вони висвітлювали внутрішнє оздоблення одного з об'єктів у "Межигір'ї", а саме так званого палацу на воді.

4 травня ЗМІ опублікували фото мисливського будинку, який перебуває в Дніпровсько-Тетерівському лісо-мисливському господарстві і перебуває нібито під контролем президента України Віктора Януковича. Будинок стоїть в Сухолуччі Вишгородського району на березі Київського водосховища. Для безпеки територію оточили протитанковим ровом, а в'їзд охороняють силовики.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: 130, швейцарський вибір Януковича, дорожчий, годинник, президента Польщі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]