Вт, 2024-04-23, 12:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
Голодуючого кандидата і його прибічників в Одесі не пускають в райадміністрацію
Інші останні Новини з регіонів України
Співробітники приватної охоронної компанії разом із працівниками міліції пізно ввечері в середу 7 листопада заблокували центральний вхід у Малинівську районну адміністрацію Одеси.

Біля стін райадміністрації з 6 листопада проходив пікет голодуючих прихильників кандидата в народні депутати Геннадія Чекіти, повідомляє "Думская.net".

За словами протестувальників, які декілька днів тому розбили наметове містечко біля входу в адмінбудівлю, у середу правоохоронці пропускали всередину тільки співробітників райадміністрації, депутатів міськради й Геннадія Чекіту як кандидата в нардепи.

Від коментарів співробітники МВС відмовилися.

Попередньою ніччю, з вівторка на середу, близько 40 прихильників Чекіти разом із самим кандидатом у нардепи прорвалися в хол на першому поверсі будівлі, де спали на бетонній підлозі.

У цю ніч їм, імовірно, довелося спати в наметах на вулиці.

О 16 годині 6 листопада самовисуванець Чекіта й декілька десятків його прихильників оголосили голодування, яке збираються витримати доти, доки голоси на декількох спецдільницях 134-го виборчого округу (51-ша й 74-та колонія) не будуть перераховані.

За результатами підрахунку голосів на окрузі перемогу отримав кандидат від Народної партії Сергій Гриневецький, який обігнав Геннадія Чекіту на 896 голосів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 959 | Додав: adminA | Теги: Одесі голодуючого кандидата, райадміністрацію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]