Пт, 2024-03-29, 14:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:53
Голова ЛугОВЦА каже, що вже вирахував "крота"- бойовики оприлюднили шифрограму Туки до Яценюка
Інші останні Кримінальні новини

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявляє, що бойовики на одному зі своїх сайтів виклали його шифротелеграму до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Про це Тука повідомив у Twitter.

"П'ята колонна" у ВЦА діє! На одному із сепарських сайтів виклали мою шифротелеграму до Яценюка! Вітаю місцеве СБУ за чудову роботу", - написав він.

Згодом Тука в інтерв'ю телеканалу "112 Україна" повідомив, що у шифротелеграмі йшлось про забезпечення області електроенергією.

"Зміст шифротелеграми стосується забезпечення Луганської області електроенергією… Там нічого надто таємного немає, але сам факт того, що шифротелеграма листування між прем'єр-міністром і головою військово-цивільної адміністрації потрапляє у відкритий доступ та ще й на сепарські сайти, немає жодних коментарів щодо якості документообігу і збереження таємниць в адміністрації", - заявив він.

Тука також зауважив, що, на його думку, "за збереження таємниць має відповідати управління Служби безпеки".

"Я вже приблизно здогадуюся, звідки міг статися витік інформації, від одного із співробітників ВЦА. А ось з перевірки працівників на лояльність, на збереження таємниці документів, на жаль, вже був один неприємний випадок, коли такий начебто абсолютно внутрішній документ, який не має якоїсь дуже важливої таємниці, він був мною підписаний орієнтовно у п'ятницю о 17.00, а в той час тривали мінські переговори, і перемовини тривали у дуже напруженій такій обстановці. Нашим перемовникам вдавалося тиснути на протилежну сторону, маніпулюючи або інформуючи їх про стан справ у певній галузі. У п'ятницю ввечері я підписав цей документ, а вранці в суботу протилежна сторона на Мінських перемовинах вже радикально змінила свою точку зору на те, яким чином вона має реагувати, тобто інформація була вже у них на руках", - зазначив Тука.

Раніше голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський підписав розпорядження про заборону перетину лінії розмежування для держслужбовців Донецької ВЦА. Це сталося після того, як у бойовиків опинився список чиновників ВЦА. Бойовики затримали шістьох службовців Донецької ВЦА, які поїхали на вихідні на тимчасово окуповану територію.

Після Жебрівського анагологічну заборону запровадив і Тука.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 862 | Додав: adminA | Теги: Тука, бойовики, Яценюк, голова ЛугОВЦА, шифрограма, крот | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]