Чт, 2024-03-28, 13:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:54
Головному тренеру "Динамо" видано кредит довіри на одну гру - ЗМІ
Інші останні Спортивні новини

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров отримав кредит довіри тільки на одну гру, повідомляє "Спорт-Експрес" з посиланням на свої джерела. Якщо "Динамо" не обіграє наприкінці тижня донецький "Олімпік", то в тренерському штабі команди можуть відбутися кадрові зміни.

"Навіть при тому, що п'яти матчів поспіль без перемог у киян зроду не бувало, треба б спершу поглянути на календар. У Сумах столичні футболісти грають у суботу, а в понеділок зранку - відлітають до Стамбула на матч з "Бешикташем". Чи стане президент клубу в такий момент пересмикувати команду і піддавати її емоційному струсу?" - запитує видання.

"Ігор Суркіс давно перестав піддаватись у принципових кадрових питаннях емоційним поривам. Під впливом яких звільнив Леоніда Буряка після епопеї з "Туном", Анатолія Дем'яненка після поразки у першому турі Ліги чемпіонів від "Роми", Олексія Михайличенка після домашнього програшу "Трабзонспору", а Юрія Сьоміна - після двох фіаско з рахунком 1:4 від ПСЖ і "Шахтаря", - додає автор статті.

У свою чергу, сам Ребров після матчу з "Зорею" твердо дав зрозуміти, що стане працювати до кінця, але якщо в якийсь момент президент скаже: "Спасибі, до побачення", особисто у нього заперечень не виникне. Але на користь того, що Суркіс не стане діяти необачно, свідчить як мінімум досвід попередніх тренерських відставок по ходу сезону. Клубна вертикаль, до того ж, яка два роки вибудовувалася за лекалами Реброва, зробивши майже безболісним перехід з дубля або команди 19-річних будь-якого виконавця. Відтоді як "Динамо" очолив нинішній наставник, ми дізналися імена Ігоря Харатіна, Микити Бурди, Євгена Чумака, Романа Яремчука, Зураба Очигави, Віктора Циганкова, Артема Бесєдіна...

Як повідомлялось, у неділю "Динамо" програло на своєму полі луганській "Зорі" (0:1) і опустилося на 3-є місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: кредит довіри, одна гра, головний тренер Динамо, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]