Сб, 2024-04-20, 02:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:31
Головою нового Верховного суду обрана Валентина Данішевська
Інші останні Офіційні новини

Новостворений Верховний суд запрацює з 15 грудня 2017 року

Головою нового Верховного суду України обрано Валентину Данішевську. Про це повідомила прес-служба суду.

«Я вдячна за висловлену мені довіру. Знаю, що попереду в нас багато роботи. Ми повинні рухатися тільки вперед та повернути людям розуміння того, що для будь-якого випадку в країні є суд, який прийме справедливе рішення і знайде той необхідний баланс між приватними і суспільними інтересами», - Голова Верховного Суду Валентина Данішевська.

Голову Верховного суду обирає на посаду та звільняє з посади пленум Верховного суду шляхом таємного голосування з числа суддів Верховного Суду. Пленум Верховного суду України, на якому й було ухвалено відповідне рішення, відбувся сьогодні, 30 листопада.

Нагадаємо, новий Верховний суд України почне працювати 15 грудня. Відповідно до постанови Верховної Ради України, 15 грудня 1917 року вважається датою створення Генерального суду УНР і, таким чином, до 100-річчя його створення приурочено початок роботи нового Верховного суду.

Суддів нового Верховного суду президент України Петро Порошенко призначив 11 листопада 2017.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 696 | Додав: adminA | Теги: Валентина Данішевська, Голова нового Верховного Суду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]