Чт, 2024-03-28, 18:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:12
Голову МЗС Німеччини на київському Євромайдані зустріли голосним скандуванням
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле завітав до мітингувальників на Майдані Незалежності. Після того, як ведучий оголосив про прибуття міністра, майданівці привітали його голосним скандуванням. Вестервелле приїхав разом із лідерами опозиції Арсенієм Яценюком і Віталієм Кличко.

Вони разом підійшли до сцени і поспілкувалися з людьми, повідомили у прес-службі "Батьківщини". У політсилі зауважили, що у середу, 4 грудня, голова німецького МЗС провів зустріч із лідерами опозиції. В інтерв'ю журналістам по завершенні зустрічі Яценюк зазначив, що до України прикута зараз велика увага: "Те, що сьогодні в Україні перебувають міністри закордонних справ різних країн світу – це свідчення того, що світ не просто спостерігає, а підтримує боротьбу українців за свої права".

Вестервелле у свою чергу заявив: "Ми приїхали сюди з однозначним меседжем, і він абсолютно зрозумілий і чіткий – ми приїхали як європейці до європейців, і нам доля України абсолютно небайдужа". Німецький міністр також додав, що двері до Євросоюзу залишаються відкритими. Нагадаємо, що у Польщі на підтримку Євромайдану вулиці прикрасили українськими прапорами. Жовто-блакитні стяги майорять поряд з прапором Польщі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: скандуванням, голову МЗС Німеччини, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]