Сб, 2024-04-20, 05:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:29
Гончаренко - рейтинги соціологів показують стабільне зростання підтримки президента
Інші останні Офіційні новини

Рейтинги соціологів показують стабільне зростання підтримки президента - Гончаренко

За даними соціологічних досліджень у чинного президента Петра Порошенка простежується тенденція стабільного зростання підтримки на президентських виборах.

Про це в ефірі "Прямого" сказав заступник голови фракції партії "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко.

"Цифри завжди змінюються. Люди, які більш-менш професійно займаються рейтингами дивляться не на конкретні цифри, а на динаміку. Згадаймо, що спочатку в Тимошенко була динаміка зростання, згодом вона пішла на спад. У Зеленського також було зростання, але останнім часом воно зупинилося. І є стабільне зростання підтримки президента. Таким чином, динаміка є важливою, оскільки вона показує, що буде далі. До виборів ще більш ніж два тижні, за цей час багато чого може змінитися. І останні скандали, які відбулись, не є останніми й вони також будуть впливати на ситуацію", - сказав Гончаренко.

Нагадаємо, Олексій Гончаренко, коментуючи розмову Тимошенко і Коломойського заявив, що Тимошенко з парламентської трибуни олігархів критикує, а потім бажає їм, щоб їх "залишили в спокої".

Нагадаємо, під час брифінгу партії "Блок Петра Порошенка" речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв заявив, що рейтинг кандидата в  президенти Петра Порошенка впевнено зростає.

За даними Київського міжнародного інституту соціології, у другий тур президентських виборів проходять чинний президент Петро Порошенко та комік Володимир Зеленський.

Голова Комітету виборців України Олексій Кошель заявив, що трансляція серіалу "Слуга народу" є агітацією за кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: Гончаренко, рейтинги соціологів, зростання підтримки президента | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]