Чт, 2024-03-28, 16:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:24
Горіло приміщення "Укртелекому" на Прикарпатті
Інші останні Новини з регіонів України

1 квітня о 04:58 у Снятині по вулиці Лотоцькій сталася пожежа в приміщенні АТС на другому поверсі будівлі Укртелекому. Вогнем знищено дві шафи автоматичної телефонної станції, пошкоджено підлогу. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальники чверть години працювали у апаратах захисту органів дихання та зору. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Внаслідок пожежі без зв`язку залишилось 4000 абонентів.

1 квітня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час комісії розглядалось питання щодо пожежі приміщення Укртелекому та ліквідацію її наслідків.

Начальнику Снятинського РВ УДСНС доручено поінформувати сільських голів про ситуацію, яка склалася та надати телефонні номера екстрених служб для зв’язку, директору студії телебачення «Снятин» висвітлити на телебаченні інформацію щодо ситуації, яка склалася в районі та номери телефону екстрених служб, заступнику головного лікаря ЦРЛ залучити до системи оповіщення Центр первинної медико-санітарної допомоги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: приміщення Укртелекому, Прикарпаття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]