Сб, 2024-04-20, 06:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:40
Готове скоротити кількість команд елітного дивізіону керівництво УПЛ
Інші останні Спортивні новини
Фінансові проблеми деяких українських клубів сюрпризом для Федерації футболу України не стали. Як виявилося, там були готові до такого розвитку подій і готуються вжити радикальних заходів щодо зміни формату українського елітного дивізіону.

"Протягом останніх п'яти років ми говорили деяким клубам, що вони ризиковано ведуть свою діяльність", - зазначив віце-президент ФФУ Сергій Стороженко в інтерв'ю програмі "Інший футбол".

"Допомагати фінансово клубам ми не будемо - це очевидно. Тут повинна бути проявлена ​​воля об'єднання клубів. Клуби повинні насамперед вирішувати свою долю. У нас є напрацювання, про які говорити рано. Це, можливо, і переформатування всіх трьох ліг, переформатування Прем'єр-ліги. Зараз шукаються різні ходи. Деякі клуби дограють, а хто не зможе, значить, Прем'єр-ліга буде складатися з меншої кількості клубів".

Як відомо, серйозних фінансових проблем зазнають два клуби Прем'єр-ліги - київський "Арсенал", що починав сезон у Лізі Європи, і перший чемпіон України, сімферопольська "Таврія".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: Керівництво УПЛ, елітного дивізіону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]