Чт, 2024-03-28, 18:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:03
Готуються вийти на ринг у складі команди "Українські отамани" українські боксери-олімпійці
Інші останні Спортивні новини
Українські титуловані боксери-олімпійці вперше вийдуть на ринг у складі команди "Українські отамани" 11 січня. У рамках Всесвітньої серії боксу (WSB) вони протистоятимуть у Києві команді з Великобританії "British Lionhearts", яка наразі посідає другу сходинку турнірної таблиці групи "Б".

Про це на прес-конференції розповіла відома колишня боксерка України, координатор проекту "Українські отамани" Аліна Шатернікова, пишет Gazeta.ua.

"11 січня у складі команди "Українські отамани" вперше виступатимуть наші олімпійці: Василь Ломаченко, Олександр Усік, Денис Берінчик і Олександр Гвоздик, – говорить вона. – Зараз боксери повним ходом готуються до поєдинків. Перший етап їхньої підготовки пройшов в Одеській області, а зараз вони тренуються на Олімпійській базі у Конча-Заспі".

За словами Шатернікової, тренери й лікарі команди працюють над тим, щоб уникнути травматизму чи якихось вірусів.

"Тому ми дуже чекаємо й сподіваємося на те, що олімпійці вийдуть у ринг проти команди з Великобританії у повній бойовій готовності", – зазначила організатор "отаманів".

Українська команда у WSB провела чотири матчі, три з яких програла казахам, німцям та італійцям. В останньому своєму поєдинку "отамани" впевнено здолали "Американських нокаутерів" у Броварах із рахунком 4:1. Наразі "Українські отамани" мають у своєму активі 5 очок і посідають передостаннє місце в групі.

15 листопада у Києві відбулася презентація першого в історії матчу команди "Українські Отамани", яка виступатиме в напівпрофесійному турнірі Всесвітня серія боксу (WBS). В МВЦ "Акко Інтернешнл" українська команда зустрілася з казахстанським клубом "Астана Арланс".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 2051 | Додав: adminA | Теги: українські боксери-олімпійці готуют | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]