Чт, 2024-03-28, 20:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:02
Говорячи про інтеграцію до Росії, Україна блефує - переконані європейські політики
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Європейські політики переконані, що говорячи про інтеграцію до Росії, Україна блефує. Про це сказав віце-президент Європейської народної партії Яцек Саріуш-Вольські, виступаючи під час VI Міжнародного київського безпекового форуму "Безпека у небезпечному світі", передає УНІАН.

"В Брюсселі є переконання, що президент України веде гру між двома. Це аналогія із футболом… Російський вибір це блеф", - наголосив Саріуш-Вольські.

Він зазначив, що європейський вибір України надасть значного поштовху для країни на відміну від проросійського вибору: "Який вибір України? Чи бути застарілою державою зі старою промисловою базою і інституціями, що розвалюються, це майбутнє для України?".

Політик додав, що він підтримує ідею підписання угоди про асоціацією між Україною та Європейським Союзом. Більше того, Саріуш-Вольські наголосив, що всіляко відстоює свою позицію під час виступів із іншими європейськими політиками. Разом із тим він зазначив, що інтеграційний вибір України залежить виключно від самої держави.

"Ті, хто хочуть приєднатися до нас, нехай приєднуються, а ті, хто не хочуть, нехай залишаються там, де вони є. Україні вирішувати", - зазначив європейський політик.

Крім того, Яцек Заріуш-Вольський заявив, що без звільнення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Європейський Союз не підпише Угоду про асоціацію з Україною.

"Звільнення Юрія Луценка є серйозним кроком, але мінімально необхідним кроком. Тепер ми очікуємо на прогрес у справі Юлії Тимошенко", - додав він.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1101 | Додав: adminA | Теги: європейські політики, інтеграція, Росія, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]