Чт, 2024-04-25, 07:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
ГПУ - у Львові судитимуть російського шпигуна
Інші останні Кримінальні новини

Прокуратура Львівської області передала до суду матеріали кримінального провадження стосовно обвинуваченого у шпигунстві громадянина Російської Федерації.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Слідчі прокуратури встановили, що обвинувачений намагався створити агентурну мережу з числа колишніх військових з метою збору інформації, що становить державну таємницю, зокрема, про чисельність і кадровий склад військовослужбовців в зоні проведення АТО.

В подальшому вказані матеріали зловмисник мав намір передати спецслужбам Російської Федерації, проте був затриманий співробітниками правоохоронних органів "на гарячому", при спробі отримання згаданої інформації, 30 липня цього року, поінформували в прокуратурі

Під час санкціонованого обшуку в його будинку слідчі виявлили та вилучили вогнепальну зброю.

Наразі обвинувачений знаходиться під вартою. Згідно з чинним законодавством, йому загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

До слова, Україну в листопаді-грудні відвідають представники Гаазького трибуналу у зв’язку із розглядом справи екс-президента України Віктора Януковича.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 946 | Додав: adminA | Теги: судитимуть російського шпигуна, ГПУ, Львові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]