Вт, 2024-04-16, 10:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:48
Група BABYLON'13 зняла декілька короткометражок про Євромайдан
Інші останні Культурні новини
Група кінематографістів BABYLON'13 опублікувала нові відео з життя мирного протесту на Майдані Незалежності. Одне з найсвіжіших відео-історій зображує момент встановлення перших плакатів на "йолці".

Інші історії, що з’явились на каналі цього кіно руху громадського протесту у 2014 році, присвячені козацьким тулумбасам (барабанам - ред.), поваленню символічних соляних стовпів, а також співу гімну під заготівлю дрів для обігріву Майдану.

Як розповідала "Українська правда. Життя", BABYLON'13 об’єднує режисерів, сценаристів, продюсерів, кінознавців, які безкоштовно знімають невеликі фільми про Євромайдан.

Рух BABYLON'13 спершу і закупівлю батарейок, оренду камер, світла, оплату швидкісного інтернету фінансував з власних кишень.

Потім BABYLON'13 вдалось зібрати заплановану суму на ці потреби на "Спільнокошті". Крім того, BABYLON'13 подався на міжнародну краудфандингову платформу indiegogo.com, на якій вже зібрав частину коштів.

Нагадаємо, 26 грудня творча майстерня Patoka Studio, відома за своїми роботами з Ванею Дорном, "Ляпис Трубецкой", "Бумбоксом" і Дмитром Шуровим, представила фотопроект "Непомітні", присвячений подіям на Євромайдані.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: короткометражок, група BABYLON'13, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]