Пт, 2024-04-19, 22:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
В Грузію з Росії депортуваний відомий злодій в законі "Джеко Тбіліський"
Інші останні Новини світу
Росія депортувала до Грузії кримінального авторитета Джемала Мамояна, відомого в кримінальному середовищі як "Джеко Тбіліський", повідомляє BBC з посиланням на МВС Росії.

Мамоян відбував 4 роки позбавлення волі в Магаданській області за незаконний обіг наркотиків.

За даними МВС, він в'їхав на територію Росії сім років тому нібито на лікування, де в 2009 році був затриманий.

"Мамоян був відправлений з Магадана до спецприймальника на території Московської області, звідки літаком був відправлений до Грузії", - передає МВС.

Повідомляється, що на Мамояна неодноразово накладалися стягнення за порушення режиму та спроби дестабілізувати обстановку, в зв'язку з чим мін'юст задовольнив клопотання ФСВП про небажаність його перебування на території Росії.

Як повідомлялося, в кінці січня у Грузії вийшли на свободу відразу шість злодіїв у законі: Володимир Дзоценідзе на прізвисько "Валера Кутаїський" і Елгуджа Дігмелашвілі (Гуджа); Реві Дарахвелідзе, який нібито курирував кишенькових злодіїв в Києві; Бесо Папіашвілі - який, ймовірно, контролював квартирні грабежі і розбій у Москві. І нарешті, наркобарони Георгій Каранадзе і Реваз Сескурія.

Цьому передувала значна подія.

16 січня в Москві, біля одного з ресторанів був убитий король пострадянського кримінального світу, 74-річний Аслан Усоян, відомий як Дід Хасан. Деякі ЗМІ відразу припустили, що за вбивством Усояна може стояти грузинський кримінальний клан.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1151 | Додав: adminA | Теги: Грузія, відомий злодій в законі Джеко Тбілі, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]