Пт, 2024-03-29, 14:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:39
Гужві загрожує до 10 років ув'язнення - Геращенко
Інші останні Кримінальні новини

Головному редактору видання «Страна.ua» Ігорю Гужві загрожує до 10 років ув'язнення.

Про це заявив радник голови МВС народний депутат Антон Геращенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо.TV».

«Стосовно долі Гужви, його звинувачують за ч. 3 ст. 179 (вимагання). Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Прокуратура стверджує, що має достатньо доказів провини», - сказав Геращенко.

Нардеп зазначив, що в Україні існує ринок проплачених замовних публікацій із дискредитації політиків та бізнесменів.

«До нардепа Лінька кілька місяців тому звернулася особа від імені редакції «Страна.ua», заявивши про підготовку викривальної публікації щодо Лінька та його роботи депутатом, особистого життя тощо, яку можна попередити, сплативши певну суму грошей. Дмитро Линько звернувся до правоохоронців, вони почали кримінальне провадження, отримали дозвіл на прослуховування телефонів. Було встановлено, що публікація готується, особа, яка запропонувала заплатити гроші, має відношення до редакції «Страна.ua».

Кілька днів тому було обумовлено суму, Линько передав помічені гроші посереднику, який передав їх редакції Страна.uа, де їх вилучили під час обшуку. Це є чистим криміналом», - розповів Геращенко.

Зазначимо, затриманого за підозрою в отриманні хабаря у $10 тисяч головного редактора видання «Страна.ua» Ігоря Гужву відправили до ізолятора тимчасового утримання.

За словами адвоката Гужви Андрія Смирнова, публічно озвучені правоохоронцями докази правопорушення не витримують критики з юридичної точки зору.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 726 | Додав: adminA | Теги: до 10 років ув'язнення, геращенко, Гужва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]