Пт, 2024-03-29, 11:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:04
Идуть бої з екстремістами на північному заході Китаю: загинули 15 людей
Інші останні Новини світу
У Синьцзян-Уйгурському автономному районі (Північно-Західний Китай) сьогодні, 24 квітня, внаслідок нападу екстремістів загинули 15 співробітників адміністрації мікрорайону та громадських працівників. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

У місті Кашгар, розташованому в повіті Бачу, три громадських працівники зайшли в один з будинків. Там вони виявили групу осіб, озброєних холодною зброєю, яка підлягає обов'язковій реєстрації. Працівників узяли в полон, однак ті встигли подзвонити в поліцію, пише ІТАР-ТАСС.

Після цього влада направили до місця події представників місцевої влади. Прибувши на місце затримання, вони зіткнулася із запеклим опором екстремістів. У сутичці 15 співробітників адміністрації мікрорайону та громадських працівників загинули.

Як зазначають китайські спостерігачі, поліція, можливо, зіткнулася з представниками "Ісламського руху Східного Туркестану". Це терористична організація, яка виступає за відокремлення Синьцзян-Уйгурського автономного району від КНР. На її рахунку багато гучних терактів у Сіньцзяні, жертвами яких стали як цивільні особи, так і військові.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 998 | Додав: adminA | Теги: 15 людей, екстремісти, північний захід Китаю, бої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]