Пт, 2024-04-19, 17:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:45
Результати матчу з донецьким "Шахтарем" київське "Динамо" збирається опротестувати
Інші останні Спортивні новини

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) має намір опротестувати результати вчорашнього матчу з донецьким "Шахтарем", який завершився з рахунком 2-0 на користь гірників.

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс в Украине" заявив головний тренер" Динамо "Юрій Сьомін.

Він вважає, що суддя допустив технічну помилку, яка вплинула на підсумок матчу.

"Ми могли як програти цей матч, так і виграти, адже поєдинок, поки ми залишалися в рівних складах, проходив з абсолютно рівними шансами. Що ж до того епізоду, з якого почалася вся ця плутанина, то я бачив, як Луїс Адріану вдарив Гармаша в голову ліктем. Таке часто буває у футболі, адже це - контактний вид спорту. Доктор і масажист вибігли на газон, щоб надати Гармашу допомогу, а суддя велів футболісту покинути поле. Він і покинув, вибігши за бокову лінію. Всі, повторюся, бачили, що масажист ще не покинув поле, тому відновлювати гру було не можна. Але раз П'ятов вибив м'яч, а Вакс не пред'явив йому картку, значить, він так чи інакше дав згоду на продовження матчу, хоча на газоні і знаходилась стороння людина ...

У будь-якому випадку, суддя зробив технічну помилку, що здійснила в результаті прямий вплив на результат. Тому ми маємо право подати на неї протест і, судячи з усього, так і зробимо ", - сказав Сьомін.

При цьому він навів приклад: колись УЄФА зобов'язало клуб "Локомотив" переграти матч з "Тиролем" через помилку судді.

"Мені відомий прецедент на рівні Ліги чемпіонів, коли технічна помилка судді привела до переграванні поєдинку. Влітку 2001 року "Локомотив", який я тоді тренував, зустрічався у відбірковому раунді цього турніру з "Тиролем". Ми перемогли двічі, після чого УЄФА змусив нас відповідну зустріч переграти. Виявилося, австрійці подали протест, тому що суддя показав картку не тому гравцеві, якому слід було ", - зазначив Сьомін.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1162 | Додав: adminA | Теги: динамо, Шахтарем, опротестувати результати матчу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]