Пт, 2024-04-19, 21:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:41
Ікону Божої Матері, яка реагує на світло і має температуру тіла людини, знайшло NASA
Інші останні Новини світу

Космічне агентство NASA (США) опублікувало результати наукових досліджень, зроблених над іконою Божої Матері з Гваделупи, повідомляє ТСН.

Сенсаційним став той факт, що офтальмологічний аналіз очей Марії показав зменшення сітківки ока при наближенні світла і розширення при його віддаленні, як це буває з очима живої людини.

Також учені помітили, що температура тканини, на якій був зображений образ, відповідає температурі тіла здорової людини - 36,6 градуса.

Прослуховуючи зображення тіла Марії стетоскопом, дослідники виявили відчутний пульс 115 ударів на хвилину, що відповідає серцебиттю дитини, яка перебуває в утробі матері.

Згідно з дослідженнями фахівців з NASA, фарб, якими була намальована ікона, ніколи не знаходили на Землі.

Відомий випадок, коли на початку ХХ століття поряд з іконою Марії заклали бомбу, руйнівна сила якої мала великий радіус. Проте, коли стався вибух, все навколо було знищено, але ікона залишилася цілою і неушкодженою.

Цікаво і те, зазначають науковці, що руки Діви Марії мають невеликі відмінності: права світліша, а ліва темніша, що може означати єдність між расами.

Наразі дослідники NASA далі вивчають ікону Матері Божої з Гваделупи.

Нагадаємо, що нещодавно у ході археологічних розкопок в Єрусалимі неподалік стін Старого міста було виявлено унікальну мініатюрну ікону, яка датується VI-VII століттям нашої ери (Візантійський період).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1159 | Додав: adminA | Теги: ікону Матері Божої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]