Пт, 2024-03-29, 17:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:17
В Греції мільярдер Риболовлєв купив для своєї 24-річної доньки фамільні острови Онассіс
Інші останні Новини світу
Російський мільярдер Дмитро Риболовлєв купив фамільні острови сім'ї Арістотеля Онассіса - Скорпіос і Спарті, повідомляє Forbes.ua.

Операцію вартістю близько 100 млн доларів було здійснено з онукою грецького мільярдера Афіною Онассіс. Про бажання продати острів вона оголосила у 2009 році. Серед потенційних покупців називалися Роман Абрамович, Білл Гейтс, модельєр Джорджіо Армані, співачка Мадонна.

Відзначається, що покупцем став не сам бізнесмен, а одна з компаній трасту, що діє в інтересах його дочки - 24-річної Катерини Риболовлєвої, повідомляє РБК.

"Оформляти покупки на дочку Риболовлєв воліє відтоді, як у 2008 році його дружина Олена подала на розлучення: шлюборозлучний процес триває, дружина бізнесмена претендує на значну частину його статків", - пояснюють у виданні.

У 2008 році Риболовлєв заплатив близько 100 млн доларів за маєток американського мільярдера Дональда Трампа у Палм-Біч. У 2011 році дочка бізнесмена отримала пентхаус на Манхеттені вартістю у 88 млн доларів - на даний момент це найдорожча угода на ринку нерухомості Нью-Йорка, зазначають у Forbes.

Зазначимо, що мільярдерів - вихідців з пост-СРСР - кризи не стосуються. Недавня ситуація з розкриттям офшорного притулку на Кіпрі тільки оживила інтерес до 9,7% долі в Банку Кіпру (Bank of Cyprus), що залишилася у володінні Дмитра Риболовлєва з часів, коли йому належав контрольний пакет акцій найбільшого хімічного підприємства РФ - "Уралкалію".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: Греція, ільярдер Риболовлєв, 24-річної донька, острови Онассіс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]