Чт, 2024-04-18, 23:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:11
Індія спростила візовий режим для України і ще 179 країн
Інші останні Туристичні новини
Уряд Індії в середу, 5 лютого 2014 р., спростив візовий режим для туристів з 180 країн, дозволивши їм отримувати візи по прильоту в країну, повідомляє індійська The Economic Times.

Очікується, що відповідні зміни почнуть діяти з вересня 2014 р. При цьому туристи з цих країн повинні будуть подати заяву онлайн для отримання електронного дозволу на подорож в Індію мінімум за три дні до поїздки.

По прибуттю в Індії вони повинні будуть пройти лише біометричну ідентифікацію, щоб отримати візу, яка дійсна протягом 30 днів і не підлягає продовженню.

При цьому отримати індійську візу по прибуттю в країну можна буде у 26 аеропортах по всій країні.

В Індії очікують, що таке рішення дасть серйозний поштовх розвитку туризму в країні.

Водночас, туристи з восьми країн "з попереднього списку" - Пакистан, Судан, Афганістан, Іран, Ірак, Нігерія, Сомалі, Шрі-Ланка - як і раніше будуть подавати документи на візу через посольство.

На даний момент візи по прибуттю в Індію отримують громадяни лише 12 країн, в тому числі, Японії, Фінляндії, Сінгапуру, Індонезії, Люксембургу та Нової Зеландії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 958 | Додав: adminA | Теги: Індія, України, візовий режим, 179 країн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]