Пт, 2024-03-29, 07:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:33
Інтернет-магазин “Дах-ІФ” допоможе придбати якісну металочерепицю
Інші останні Новини України
Багато українців вже добре знають, що вигідно придбати металочерепицю можна завдяки інтернет-магазину компанії "Дах-ІФ”, який в Інтернеті знаходитися за адресою dah-if.com.ua. В той же час, ми пропонуємо вам дізнатися, які, окрім ціни, переваги має металочерепиця.

Переваги металочерепиці:
1.Естетичний та привабливий вигляд.
2.Великий вибір кольорової гами.
3.Легкий та зручний монтаж.
4.Довготривалість, якість і міцність матеріалу.
5.Легкий вибір і доступна ціна.

Присутні й недоліки, в числі яких: низька звукоізоляція і можлива корозія при пошкодженні.

При монтажі використовують спеціальні цвяхи з гумовою підкладкою під капелюшок, або саморізи. При кріпленні матеріалу дуже важливо щільно зафіксувати лист, а також перевірити на міцність і щільність прилягання до поверхні покрівлі.

Під час виконання монтажних робіт слід пам'ятати, що при пересуванні по металочерепиці необхідно ступати обережно і в м'якому взуттяі, щоб не допустити просідання аркуша, що в подальшому може призвести до скупчення води, сміття і надалі - закінчитися пошкодженням поверхні даху. Щоб не зіпсувати лист, потрібно правильно враховувати власну вагу, що доводиться на одиницю площі покрівлі. Часто при монтажі використовують дерев'яні дошки, які кладуть на металочерепицю і по них пересуваються, при цьому тиск на поверхню розподіляється рівномірно, полегшуючи виконання покрівельних робіт.

Багато власників індивідуальних будинків вдосконалюють дах, додаючи різні корисні та необхідні модифікації: пожежні сходи (кріпитися частково до даху та стіни будівлі), снігозатримувачі, люки-вікна, витяжні системи, системи вентиляції, водостічні системи.

Таким чином, завдяки незаперечним перевагам металочерепиці цей покрівельний матеріал по праву вважається найбільш витребуваним і популярним в процесі виконання покрівельних робіт.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1807 | Додав: nowyny | Теги: металочерепиця, інтернет магазину дах іф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]