Вт, 2024-03-19, 13:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
Інтерв’ю з Президентом Порошенком покажуть увечері загальнонаціональні телеканали
Інші останні Телевізійні новини

21 вересня у вечірній час в ефірі українських загальнонаціональних телеканалів вийде інтерв'ю тележурналістів з Президентом Петром Порошенком.

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія, формат розмови традиційний: кілька журналістів і президент.

Час виходу інтерв'ю на телеканалах іще не відомий. Зокрема, у прес-службі Першого національного «Телекритиці» уточнили, що глядачам про ефір із розмовою з Президентом повідомлять у біжучому рядку.

Наразі, як з'ясувала ТК, саме інтерв'ю ще не відбулося.

Щодо учасників розмови, як повідомив пан Аласанія, запитання від Першого національного під час розмови із Президентом ставитиме він особисто.

Нагадаємо, під час інтерв'ю Петра Порошенка з журналістами 1 серпня цього року у зустрічі брали участь Зураб Аласанія, Лідія Таран («1+1»), Олексій Ліхман («Інтер»), Віталій Гайдукевич (5 канал) та Андрій Куликов (ICTV). На відміну від попередніх інтерв'ю з екс-президентом Віктором Януковичем, представника телеканалу «Україна» запрошено не було.

Коментуючи свою участь в інтерв'ю, президент НТКУ відзначив, що вважає такий формат спілкування тележурналістів з главою держави «поганим», «формалізованим» «вибірковим» щодо телеканалів і «неможливим для якісного діалогу», адже в таких зустрічах переважають «довгі спічі замість коротких відповідей». «Упевнений: будь-який толковий журналіст в інтерв'ю один на один краще би «розкрив» спірозмовника та добився би більшого інформаційного результату», - зазначив Зураб Аласанія.

Про час виходу інтерв'ю з Петром Порошенком в ефір 21 вересня та інші подробиці «Телекритика» поінформує згодом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1029 | Додав: adminA | Теги: Президентом Порошенком, інтерв’ю, загальнонаціональні телеканали | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]